Zeeuwse Gronden

Wij doen met met Last Man Standing!
van totaal € 500 (4%)

Wij doen dit jaar mee aan Last Man Standing! Dit is een uniek evenement waarbij wij maximaal 3 uur op een verhoging (een kruk / stoel / tafel / bank / boomstonk...) ga staan. Hiermee gaan we letterlijk èn figuurlijk staan voor het belang van psychische gezondheid van iedereen en met name van jongeren.

Het doel is zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. En dat is nu, meer dan ooit, hard nodig!

Steun jij ons? Doe dan zelf ook mee, deel onze actie met iedereen die je kent, of doneer! Alvast veel dank voor je donatie en/of betrokkenheid!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 31-05-2021 | 16:01
€ 5 31-05-2021 | 15:39
€ 10 16-05-2021 | 21:04