Last Man Standing @Utrecht * ZA 30 OKT, 12-15 uur * Doe mee!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

De aanmelding voor Last Man Standing Utrecht is nu gesloten, maar je kunt je nog tot donderdag 28 oktober 16:00 uur aanmelden om mee te doen op de hoofdlocatie in Amsterdam. 

Doneren kan nog wel...

Doneer nu!

Waar worden de donaties aan besteed?
Met Last Man Standing halen we geld op en steunen we projecten zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio, die gericht zijn op voorlichting, preventie en het ondersteunen en helpen van kwetsbare jongeren.

Het adres waar Last Man Standing Utrecht plaatsvindt is Heidelberglaan 1, Utrecht.
Dit is langs het regenboogfietspad op de campus van de hogeschool en de universiteit. Parkeren kan in de garage van de Cambridgelaan 106 (uitgang Heidelberglaan). Vanaf Utrecht centraal kan je met bus 28 naar de Uithof. Je stapt dan uit bij bushalte Heidelberglaan en dan is het nog 3 minuten lopen naar de locatie. Of met Tram 22 naar de uithof ook daar stap je uit bij tramhalte Heidelberglaan en dan is het nog 3 minuten lopen naar de locatie.


====================

Waarom is Last Man Standing @Utrecht en waarom deze actie?

Bij Last Man Standing @Utrecht staan we, samen met vele anderen tegelijk in Nederland, 3 uur lang op een verhoging midden in Utrecht om aandacht te vragen voor het belang van psychische gezondheid én om zoveel mogelijk geld ophalen voor MIND om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en zij die er last van hebben te ondersteunen.

Veel jongeren worstelen met mentale gezondheid zoals een depressie, een burn-out, prestatiedruk, een eet- of angststoornis of een andere uitdaging. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft niet over zijn of haar probleem te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, hulp en ondersteuning, juist nu, heel hard nodig.

Doe nu mee!


Hoe werkt het?
Via deze link wordt je door het aanmeldproces geleid:

  • Vul je gegevens in
  • Kies hoe jij mee wilt doen: Individueel, een team starten, of als lid van een team
  • Beschrijf jouw motivatie om mee te doen en voeg je eigen beeldmateriaal toe. Hoe persoonlijker, hoe meer mensen je zult overtuigen om te doneren!
  • Deel jouw actiepagina met zoveel mogelijk mensen via Whatsapp, Facebook, e-mail, Instagram, QR code, zodat iedereen gaat zien hoe belangrijk mentale gezondheid is en gaat doneren.

Ik wil meedoen!

Aftermovie
Hieronder zie je een indruk hoe Last Man Standing was in 2019. In 2020 was het een online @home-editie. Dit jaar zal het weer anders zijn, maar mínstens net zo gaaf!

Meer info

Andere locaties

Bekijk alle
€ 10 04-11-2021 | 14:27 Aan: Ik ga 3 uur ergens voor staan!
€ 50 03-11-2021 | 10:44 Aan: Samen kwetsbaarheid delen
€ 50 03-11-2021 | 01:45 Aan: Wij gaan 3 uur ergens voor staan!
€ 20 02-11-2021 | 19:06 Aan: Samen kwetsbaarheid delen
€ 5 01-11-2021 | 10:40 Aan: Team Altrecht