Last Man Standing @Groningen * ZA 30 OKT, 12-15 uur * Doe mee!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Aanmelden kan niet meer in Groningen, maar je kunt je nog tot donderdag 28 oktober 16:00 uur aanmelden om mee te doen op de hoofdlocatie in Amsterdam. 

Het adres van de actie in Groningen is: Der Aa-kerkplein. Dit is in het centrum van Groningen, vlakbij de Vismarkt.

Bijzonder aan deze locatie is dat er tegelijk ook een foto-expositie is van Stichting Open met de titel “Open over Depressie”. Bij deze reizende fototentoonstelling zie ze indringende zwart-wit portretten van mensen die depressieve klachten ervaren. De deelnemers van Last Man Standing vragen samen met deze prachtige portretten de aandacht voor mentale gezondheid.

Doneren kan nog wel! Doneer nu

Waar worden de donaties aan besteed?
Met Last Man Standing halen we geld op en steunen we projecten zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio, die gericht zijn op voorlichting, preventie en ondersteuning voor kwetsbare jongeren.

==========================

Waarom deze actie?
Veel jongeren worstelen met mentale gezondheid. Of dat nu gaat over depressie, burn-out, prestatiedruk, eet- of angststoornis, of een van de vele andere klachten die je kunt hebben. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft daar niet over te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, hulp en ondersteuning heel hard nodig.

Bij Last Man Standing @Groningen sta je, tegelijk met honderden andere mensen in Nederland, 3 uur lang op een verhoging midden in Groningen, om aandacht te vragen voor het belang van psychische gezondheid en om zoveel mogelijk geld ophalen voor MIND. Het doel is om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Door mee te doen met Last Man Standing maak je een statement, met je eigen verhaal en motivatie. Om te vechten voor betere zorg, om psychische problemen bespreekbaar te maken, om voor jezelf of een ander op te komen en om letterlijk en figuurlijk te gaan stáán voor het ideaal van een psychische gezonde samenleving.


Hoe werkt het?
Via deze link wordt je door het aanmeldproces geleid:

  • Vul je gegevens in
  • Kies hoe jij mee wilt doen: Individueel, een team starten, of als lid van een team
  • Beschrijf jouw motivatie om mee te doen en voeg je eigen beeldmateriaal toe... Hoe persoonlijker, hoe meer mensen je zult overtuigen om te doneren!
  • Deel jouw actiepagina met zoveel mogelijk mensen via Whatsapp, Facebook, e-mail, Instagram, QR code… Zodat zoveel mogelijk mensen zien hoe belangrijk jij mentale gezondheid vindt en gaan doneren.

Ik wil meedoen!

Aftermovie
Hieronder zie je een indruk hoe Last Man Standing was in 2019. In 2020 was het een online @home-editie. Dit jaar zal het weer anders zijn, maar mínstens net zo gaaf!

Meer info

Andere locaties

Bekijk alle
€ 20 30-10-2021 | 20:07 Aan: Accare staat op
€ 20 30-10-2021 | 19:14 Aan: Accare staat op
€ 20 30-10-2021 | 15:38 Aan: Accare staat op
€ 15 30-10-2021 | 15:30 Aan: Samen sta je niet alleen
€ 15 30-10-2021 | 14:50 Aan: Omdat niemand er alleen voor staat! Onwijs belangrijk maar zwaar onderbelicht naar mijn mening. Bovendien heb ik de indruk dat deze problematiek nog altijd niet serieus genoeg wordt genomen.