Weeg jezelf in kracht

Sigrid Ouwehand

( Lid van team: Marit en Sigrid )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 200 (90%)

Hallo allemaal!

Wij zijn Marit Sandee en Sigrid Ouwehand. Dit jaar doen wij voor het eerst mee aan Last Man Standing.

Bij Last Man Standing @Nijmegen staan we, samen met honderden anderen, 3 uur lang op een paal. Dit doen we om zoveel mogelijk aandacht te vestigen op het belang van mentale gezondheid, om geld op te halen voor MIND om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en zij die er last van hebben te ondersteunen. MIND is gericht op voorlichting, preventie en ondersteuning van kwetsbare jongeren.

Veel jongeren worstelen met mentale gezondheid zoals depressie, burn-out, prestatiedruk, eet-of angststoornis of een andere uitdaging. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft niet over zijn of haar probleem te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, hulp en ondersteuning hard nodig!

Sigrid: Ik doe mee met Last Man Standing omdat ik binnen mijn vriendenkring heb gezien wat een eetstoornis met iemand kan doen. Ik hoop dat mensen zelf weer de controle en regie over het eigen leven krijgen. Ik gun het iedereen zo erg dat ze zien wat ze waard zijn en wat voor moois er nog op het pad zal komen. Ik doe mee voor mijn mooiste sterretjes: Larissa, Emmy en Iris.

Marit: Ik heb zelf een verleden met psychische problemen en daarom doe ik mee met Last Man Standing. Zelf heb ik te maken gehad met een eetstoornis, depressie en automutilatie. Ik heb hulp gehad van verschillende instellingen en van mijn omgeving. Deze ben ik onwijs dankbaar. Na 8 jaar kan ik nu zeggen dat het de goede kant op gaat en ik voor 99% hersteld ben!! Dit gun ik iedereen en daarom wil ik deze problemen onder de aandacht brengen zodat iedereen hulp en steun kan krijgen! Want een leven met psychische problemen, verdient niemand.

Wij jij ons, en daarmee MIND, helpen de zorg te verbeteren? Wij hopen dat je ons bericht kan delen zodat we meer mensen bereiken en zo veel mogelijk donaties kunnen ophalen voor MIND.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 05-10-2021 | 17:44
€ 15 02-10-2021 | 23:11
€ 10 02-10-2021 | 15:02 Super goed dat jullie dit doen! Succes!
€ 10 02-10-2021 | 13:55 Echt een topdoel! Heel veel succes dames!
€ 25 02-10-2021 | 00:07