Ik doe mee aan Last Man Standing!

Meike Harmsma
van totaal € 500 (149%)

Hoi, ik ben Meike! Ik ben 18 jaar en kom uit Culemborg. Ik doe mee aan Last man standing omdat ik zelf ook mentale problemen heb en hoop dat er meer aandacht voor komt zodat mensen zich er minder alleen in gaan voelen, er meer begrip voor komt en dat er daarnaast meer aandacht voor is in de politiek en media. 

Ik heb altijd al een laag zelfbeeld gehad, maar dit verergerde toen ik naar de middelbare school ging en mezelf steeds meer met anderen ging vergelijken. Ik legde de lat erg hoog voor mezelf en zocht veel bevestiging. Ik ging me hierdoor eenzaam voelen en ging me steeds meer isoleren en straffen. Ik merkte dat mijn omgeving me bleef steunen, ondanks dat ik in mijn veilige wereldje in mijn bed leefde en ik nergens meer zin in had. Geen zin meer had in het leven. Ik had al veel soorten therapie geprobeerd tot ik bij Yes we can clinics terecht kwam dit jaar. Ik vond het moeilijk te geloven dat mensen in mij geloofde; mijn familie, vrienden en anderen om me heen waaronder de fellows van YWCC. Stapje voor stapje kreeg ik meer vertrouwen in anderen en herstel, maar vooral in mezelf. Dat ik kon gaan veranderen en dat ik het vooral niet alleen hoef te doen. Ik gun dit iedereen! ❤️ 

'niet het vallen is falen, maar het weigeren op te staan'

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 100 30-10-2021 | 14:42
€ 10 30-10-2021 | 13:50 Heel veel succes! <3
€ 5 30-10-2021 | 13:47
€ 20 30-10-2021 | 13:05
€ 5 30-10-2021 | 12:53