Karo

Karo Stam

( Lid van team: team Strong like a fighter )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (4%)

Waarom doe ik mee? Ik wil drie uur op een paal gaan staan voor alle mensen die het zat zijn van het kastje naar de muur gestuurd te worden, die eindeloos wachten op passende hulpverlening. Er is heel wat winst te behalen in de wondere wereld van de GGZ. Wachtlijsten zijn lang, veel te lang. 

Momenteel wordt de druk op de GGZ alleen maar groter, met een toenemend aantal mensen dat psychische klachten ontwikkelt, bijvoorbeeld door het geïsoleerd leven en uitval van behandelcontacten tijdens deze pandemie.

Tenslotte ga ik ook staan voor alle mensen die dat niet durven, omdat ze bang zijn veroordeeld te worden en niet willen dat hun omgeving weet dat ze worstelen met mentale problemen. 

Ik kan nog wel even doorschrijven over waarom ik mee doe aan Last Man Standing, maar kom anders langs 30 oktober en dan praten we erover. Of meld je aan en doe mee! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 15-09-2021 | 19:41 Je bent een topper❤️! Ik steun je actie graag.