Ik doe mee aan Last Man Standing

Joyce Janssen

( Lid van team: Merlet voor Mind )

van totaal € 1.000 (43%)

Samen met mijn leerlingen organiseer ik elk jaar een evenement voor een goed doel. Ik vind het heel erg belangrijk om leerlingen maatschappelijk bewustzijn bij te brengen. Leerlingen verdiepen zich in verschillende goeden doelen. Gaan op onderzoek uit wat zij echt belangrijk vinden. Kiezen een goed doel waarvoor zij willen strijden en geven daar klassikaal een presentatie over. Daarna stemmen ze voor het goede doel waar ze het meeste affiniteit mee hebben. 

Dit jaar is Stichting Mind het goede doel dat gekozen is. De leerling die haar presentatie gaf over Stichting Mind heeft ons meegenomen in haar wereld en daarmee heeft ze de hele klas bewust gemaakt van het taboe wat nog steeds rust op het hebben van psychische problemen. Terwijl juist in deze tijd steeds meer jongeren mentale problemen ervaren. De hele klas was onder de indruk van haar presentatie. De klas koos dan ook unaniem voor Stichting Mind! Ik ben mega trots op mijn leerlingen dat ze zo gemotiveerd zijn om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Mind! En vooral dat ze zo graag het taboe willen doorbreken. 
Daarom ga ik samen met de klas een 'last man standing' houden. We gaan zo lang mogelijk op een paal staan om zoveel mogelijk geld op te halen! 

Dus alstublieft... Help ons mee en sponsor NU! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 12-07-2021 | 16:48
€ 25 22-03-2021 | 19:16
€ 20 05-03-2021 | 20:22
€ 5 12-02-2021 | 09:05
€ 15 11-02-2021 | 15:42 Mooi initiatief Joyce en leerlingen!!