Omdat niemand er alleen voor staat!

Ellen Hoving
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (80%)

Zaterdag 30 oktober is het zover: Last Man Standing. Een dag - georganiseerd door Stichting MIND - waarop ik samen met honderden anderen in Nederland letterlijk drie uur lang stilsta bij mentale gezondheid.


Ik doe mee op locatie Groningen en zal er stilstaan van 12.00 tot 15.00 uur. Meedoen doe ik niet zonder reden. Het afgelopen anderhalf jaar heb ik hard aan mezelf gewerkt om te leren omgaan met mijn mentale uitdagingen. Het aangaan van die uitdagingen kan soms best eenzaam zijn.


Op zaterdag 30 oktober sta ik drie uur lang letterlijk stil om anderen te laten zien dat niemand er alleen voor staat. Dat het niet eenzaam hoeft te zijn. Daarnaast wil ik aandacht vragen voor het principe ‘voorkomen is beter dan genezen’. Als ik in mijn jeugd volwassenen om mij heen had gehad die signalen hadden opgepikt of simpelweg hadden gevraagd hoe het met me ging, dan had mijn leven een stuk makkelijker kunnen verlopen.

Je kunt mijn deelname aan Last Man Standing steunen door te doneren aan stichting MIND. Stichting MIND zet zich in voor jongeren met mentale problemen tot aan ouderen met dementie en alles er tussenin. Het geld dat ik ophaal, wordt besteed aan jongeren. Hoe je doneert? Heel simpel, op deze pagina.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 30-10-2021 | 14:50 Onwijs belangrijk maar zwaar onderbelicht naar mijn mening. Bovendien heb ik de indruk dat deze problematiek nog altijd niet serieus genoeg wordt genomen.
€ 30 29-10-2021 | 21:27 Succes Ellen!!
€ 5 27-10-2021 | 08:26 Omdat je een topper bent!
€ 5 26-10-2021 | 09:35
€ 10 26-10-2021 | 09:12 Zet 'm op lieve Ellen!