Ik doe mee aan Last Man Standing

Donya Hadri

( Lid van team: Merlet voor Mind )

van totaal € 250 (4%)

Ik doe dit jaar mee aan Last Man Standing. Dit is een uniek evenement waarbij ik maximaal 2 uur op een paal ga staan. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Steun jij mij? Doneer dan, dank je wel.

 

Zelf ken ik Persoonlijk ook mensen en vrienden die last hebben van psychologische problemen(depressie etc.) en ze krijgen er (niet of) heel weinig hulp voor of ze vinden Het moeilijk om hulp te vragen . Ik vind dat daar verandering in moet komen want het is niet eerlijk dat die mensen geen of niet genoeg hulp krijgen. Ik vind het erg vervelend om mijn vrienden zo ongelukkig te zien leven .Daarin moeten we echt verandering in maken .Om die mensen met psychologische problemen te helpen Vraag ik u om een donatie te doen zodat die mensen weer gelukkig en blij van het leven kunnen genieten zoals elk ander gelukkig persoon.Een kleine donatie helpt al enorm .

A small Change can make a Big Smile :))

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 21-03-2021 | 08:27 Ik wil vooral jongeren graag steunen