Een goed begin is het halve werk! Jongeren, ik sta er voor jullie.

bente koehof
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (15%)

Op 30 oktober begint het bij de kade van het Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam.

Ik ga daar staan voor jongeren en jongvolwassenen.
Ik wil aandacht besteden aan informatie verstrekking (op scholen, online), meten van mentale gezondheid en weerbaarheid, jongeren spreken en hen helpen onder woorden te brengen van een bepaald gevoel, aandacht voor een 'mental health day' per week en hoe daar invulling aan te geven. Ik ga letterlijk èn figuurlijk staan voor een psychisch gezonde samenleving.

Mijn doel is om hiermee zoveel mogelijk geld ophalen voor MIND, die zich inzet om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Met behulp van Mind hoop ik de bovenstaande doelen te kunnen realiseren! Help jij mij met deze actie? Doneer dan nu! Of doe zelf ook mee en deel de actie met iedereen die je kent! Alvast veel dank voor je donatie en/of betrokkenheid.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 27-10-2021 | 07:59