Ik doe mee aan Last Man Standing!

Anouk V
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (400%)

Ik doe dit jaar mee aan Last Man Standing! Dit is een evenment waarbij we max 3 uur lang letterlijk opstaan voor het belang voor psychische gezondheid en geld ophalen voor het voorkomen van psychische problemen en het ondersteunen van mensen die hier last van hebben.

Zelf heb ik jaren moeten wachten op het vinden van de juiste hulp, gelukkig heb ik deze eindelijk gevonden en gekregen. Ik vind mezelf niet niks meer waard, ik kan steeds meer genieten. Elke dag is het nog een strijd in mijn hoofd, maar het word steeds wat minder en kan er steeds beter mee omgaan.

Ik heb zoveel lieve, leuke en mooie medepatiënten gezien, gesproken, ontmoet bij zelfhulp groepen, behandelingen en opnames  die zichzelf niks waard vonden, niet meer wilde leven, zichzelf vreselijke dingen aandeden en via via mensen gekend die helaas ook gestorven zijn. Dit mogen we niet accepteren en onze ogen niet voor sluiten !!

Het optijd krijgen van hulp is heel belangrijk, helaas hangt er nog te veel taboe rondom dit onderwerp waardoor er onnodig lang gewacht wordt op het zoeken van hulp, waardoor de problemen alleen maar erger worden.

Ik zou het enorm waarderen als je me steunt, zodat we zoveel mogelijk kunnen bijdragen aan het voorkomen va psychische problemen en het ondersteunen van patienten en naasten!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 30-10-2021 | 12:31 Anouk staat hier nu op haar krukje. Ik ben zo trots op haar hoe ze uit haar diepe dal gekomen is, dat heeft ze zo goed gedaan. Echt super super super super trots
€ 5 30-10-2021 | 12:11
€ 40 22-10-2021 | 20:19
€ 25 31-05-2021 | 21:11
€ 20 03-05-2021 | 21:31 Mooi initiatief; je bent een kanjer❣️