Ik ga 3 uur ergens voor staan!

Anne-Fleur Brunn

( Lid van team: PerspectieF, ChristenUnie-jongeren )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 25 (100%)

Bijna de helft van jongeren in Nederland kampt met mentale problemen. En bijna de helft van hen durft hier niet over te praten. De strijd die zij moeten voeren is een verborgen strijd.
Om zichtbaarheid aan hen te geven staan ik namens de werkgroep sociaal domein als onderdeel van PerspectieF op zaterdag 30 oktober van 12:00-15:00 uur 3 uur lang voor hen op een paal.
Want het is tijd dat ze gezien worden.
Het stigma en de onzichtbaarheid van jongeren met mentale problemen leidt namelijk tot onder- en misrepresenatie, wat uiteindelijk leidt tot meer en heftigere problematiek. Het is dus niet alleen hoopvol idealistisch om mee te doen. Het is van levensbelang!

Tijdens de actie haal ik tevens ook geld op voor MIND, die zich inzet om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Help jij mij met deze actie? Doneer dan of doe zelf ook mee en deel de actie.
Alvast bedankt voor je betrokkenheid!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 30-10-2021 | 10:48
€ 15 18-10-2021 | 18:16